Uitslagen en foto's C-competitie deel 4

13 maart 20150

Zondag 8 maart werd de vierde c-competitiewedstrijd gezwommen in Hoofddorp. In principe zwemmen de verenigingen in de c-competitie vier wedstrijden, behalve als zij moeten strijden om degradatie/handhaving. Sassenheim ging dus met goede moed van start om zo goed mogelijk te presteren, zodat die vijfde wedstrijd niet nodig zou zijn. Helaas waren er wel veel af- en ziekmeldingen. Maar gelukkig werden er veel mooie individuele resultaten werden behaald door veel zwemmers. De resultaten kun je vinden in de uitslagen ook in dit bericht. Iedereen heeft goed zijn best gedaan. Ook waren er twee ‘helden’ die de uitdaging aangingen om de 200 vlinderslag te zwemmen! Na de goede inzet is toch gebleken dat Sassenheim helaas niet de veilige zone heeft weten te bereiken en is een vijfde wedstrijd noodzakelijk. Sassenheim is in de c-competitie op de 23e plaats geëindigd. De vijfde wedstrijd wordt op 29 maart gezwommen. Na afloop van de wedstrijd zijn de trainers nog wat met elkaar wezen eten om de goede prestaties te vieren. Ook zijn er wat actiefoto’s gemaakt die hier ook te zien zijn.

[download id=”383″]

 
 
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.