Resultaten van het diplomazwemmen

26 juni 20140

26 juni ’14 – Vorige week dinsdag, 17 juni, was het voor groep 2 (en een aantal zwemmers van groep 3) de avond van het diplomazwemmen. Eens in het seizoen wordt ook voor deze zwemmers (eigenlijk wedstrijdzwemmers) een avond georganiseerd om zwemvaardigheid 1, 2 of 3 te behalen.  Na een aantal avonden oefenen, vonden veel zwemmers het toch even spannend. Zouden ook zij hun diploma halen? Hebben ze wel goed genoeg geoefend? Moet er dan echt met een bal worden gegooid?
Lees verder of hoe het ging met de zwemmers!
Ondanks alle vragen die de zwemmers hadden, mogen we verheugd meedelen dat alle zwemmers hun diploma hebben gehaald. Lotte Zaal heeft haar zwemvaardigheid 1 behaald. Sanne vd Berg, Britt van Beijnum, Robine Boer, Fransje Boer, Kyara Kuiper, Lotte Geurds, Luc van Nobelen, Vera van Oostveen, René Pancras, Vrinda Bharos, Rens Vergeer, Sacha de Vries, Elize Vink en Jasmijn Zwartjes hebben Zwemvaardigheid 2 gehaald. En zwemvaardigheid 3 is behaald door Britt Bijman, Sjoerd van Leeuwen, Bente Doop, Thomas Langemaire, Jens van Nobelen, Anwar Omari, Lilly Scharfenberg, Merel Steller en Artemis Tsibogiannis. GEFELICITEERD ALLEMAAL!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.