Lars, Jac en Jeannette bedankt tijdens brevetzwemmen

1 juli 20140

1 juli ’14 – Vorige week dinsdag, 24 juni, stond het jaarlijkse brevetzwemmen op het programma. Iedereen had de mogelijkheid om persoonlijke records aan te vallen, op de afstanden 25m, 50, en 100m van alle slagen. En als de tijden sneller waren dan de limieten, dan kon je een brevet halen. In de bijlage vinden jullie de uitslagen!
Tijdens het brevetzwemmen werd er ook even stil gestaan met de goede resultaten die we dit jaar op de wedstrijden hadden gehaald, en dat we helaas afscheid gaan nemen van Lars (gaat verhuizen), Jac (wordt mama) en Jeannette (is nog actiever geworden voor de waterpolo). Namens het bestuur en alle zwemmers: hartstikke bedankt voor jullie jarenlange inzet voor groep 1 en groep 2! En natuurlijk konden we het niet laten om een leuk bedankje te geven, kijk maar naar de foto in de bijlage!
[download id=”332″]
[download id=”333″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.