ZVS doet mee aan Minoren Finales van Regio West

24 juni 20140

24 Juni ’14 – Vorig weekend (14 en 15 juni) stonden de Minioren Finales van Regio West op het programma. Dit is een wedstrijd waarbij de snelste zwemmers van de miniorenwedstrijden van afgelopen seizoen mee mogen doen. Sassenheim is naar Alphen afgereisd met een ploeg van totaal zeven kinderen. Doordat het een Regio wedstrijd was, waren er heel veel verenigingen vertegenwoordigd en was het heel erg druk in het zwembad. De eerste dag hebben Robine Boer, Bente Doop, Jens van Nobelen en Jasmijn Zwartjes de spits af gebeten.  Bente en Jens zwommen een mooi persoonlijk record. Daarnaast is er niemand gediskwalificeerd. Zondag hebben Bente Doop, Jasmijn Zwartjes, Anwar Omari, Vera van Oostveen en Artemis Tsibogiannis gezwommen. Vera zwom een persoonlijk record van maar liefst 6 seconden! Ook Artemis zwom een mooi persoonlijk record. Onze zwemmers vielen niet in de prijzen maar mogen trots zijn dat ze aan deze wedstrijd mee mochten doen!
Oja, en de uitslagen natuurlijk:
[download id=”330″]
[download id=”331″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.