Geslaagde spelregelavond voor DG, CJ en CM

12 oktober 20130
Op donderdag 10 oktober werd er in de verenigingszaal van ‘t Onderdak een spelregelavond gehouden voor de jeugdwaterpoloërs en hun ouders. Met een klein spelregelboekje als hulpmiddel werd het hele verloop van een waterpolowedstrijd besproken. 20131010_192043

Er kwam bijvoorbeeld aan bod wat een scheidsrechter precies doet bij een wedstrijd en hoe hij/zij het spel in goede banen kan leiden.
Ook was er informatie over hoek- en doelworpen. Wanneer en hoe je mag wisselen. Verschillen tussen – en voorbeelden van – gewone fouten en zware fouten. Etc.
De spelregelavond werd afgesloten met een aantal vragen uit de spelregeltoets. Met deze ingevulde toets kunnen de waterpoloërs bij hun trainer een certificaat krijgen.
Uiteindelijk lieten de waterpoloërs zien wat ze waard waren, bleken de spelregels grotendeels gesneden koek en zat de zaal misschien wel vol met toekomstige topspelers, scheidsrechters en juryleden. Het waren misschien wel de ouders de het meeste van de spelregelavond hebben geleerd. 😉

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.