Uitslagen van de eerste Minioren en B4 Kamp wedstrijden

14 oktober 20130

Afgelopen weekend stond volop in het teken van zwemmen. De eerste wedstrijden van de minioren (voorheen speedo) werden gezwommen op zaterdag, in Alphen aan den Rijn. Op zondag werd er weer in Alhpen aan den Rijn gezwommen, deze keer voor de eerste B4 Kamp wedstrijd. Er werden weer veel persoonlijke en clubrecords gebroken. Helaas werden er ook een aantal zwemmers gediskwalificeerd: een puntje van aandacht voor tijdens de trainingen!
[download id=”291″]
[download id=”292″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.