Eerste Nieuwsbrief van het Masterzwemmen

7 oktober 20130

Vorig jaar zijn we met een aantal enthousiaste leden begonnen met het bezoeken van masterzwemwedstrijden. Dit jaar hopen we dit door te zetten en meer vorm te geven aan het masterzwemmen bij onze vereniging. Hier willen we jullie graag over informeren middels deze eerste nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief geven we antwoord op een aantal vragen over masterzwemmen en is de wedstrijdkalender bijgevoegd. Natuurlijk delen we ook graag onze ervaringen: deze keer van het Europees Kampioenschap Masterzwemmen, die begin september in Eindhoven werden georganiseerd. Mocht jullie interesse gewekt zijn, aarzel dan niet om ons te mailen of bellen: voor meer informatie, of om mee te doen natuurlijk!
[download id=”290″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.