Presentatie wedstrijd Vivax en Metakids

15 juli 20130

 foto: Ad Jordaans
foto: Ad Jordaans

 
Op zaterdag 13 juliis er een presentatiewedstrijd gespeeld van Vivax 1 tegen Sassenheim 1.
Vivax 1 opgebouwd uit een groot aantal vrienden die in het verleden al vaak samenspeelde in een “vriendenteam” onder bezielende leiding van Ruud Wormgoor hebben besloten om zich aan te melden bij Vivax om in de reguliere competitie weer regelmatig een wedstrijd te spelen. In een gezellig zwembad Poelmeer met een groot aantal ere- en oud leden van Vivax, werd toch wel een spannende maar ook leuke wedstrijd gespeeld waarbij Sassenheim op het eind aan de goede kant van de score kwam te staan.
Tijdens deze wedstrijd stond Metakids in het middelpunt van de belangstelling. Door middel van banners, flyers en een inleidend praatje worden de aanwezige bezoekers bekend gemaakt met stofwisselingsziekten. De opbrengst van alle donaties, waarbij Nick Driebergen persoonlijk met de donatie-emmer rondgaat, is 180 euro. Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor hun aanwezigheid en donatie.
Vriendelijke groet, Bert Jonkman

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.