Onderling waterpolotoernooi ZV Sassenheim zaterdag 24 augustus

16 juli 20131

sassenheim ballen BarbecueTijdens het trainingsweekend spelen we een gezellig recreatief toernooi van 17:00 – 19:00 uur. Hier is ook de mogelijkheid voor oud-waterpoloërs mee te doen! Stuur het rond en zeg het voort! Aansluitend organiseren we vanaf 19:30 een BBQ / Borrel om het seizoen te openen. Ben jij waterpoloër of oud waterpoloër van Sassenheim? Dan ben je van harte uitgenodigd! Voor deze speciale activiteit vragen we je graag voor 19 augustus aan te melden via: waterpolo@zvsassenheim.nl. Dan kunnen we een mooi toernooi in elkaar zetten!!

Eén reactie

 • jeroen

  30 augustus 2013 at 13:13

  Zwarte jas gevonden bij de BBQ.
  Zit sleutel bos met 2 sleutels in.
  Contact:
  Jeroen Meijer
  +31 6 11 74 80 11

  Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.