JEUGD TRAINT MET DE OUDERS

11 juli 20130

Ouder-Kind polo!Afgelopen zaterdag was de laatste waterpolotraining voor de Jeugd van dit seizoen en deze keer waren ook de ouders uitgenodigd om samen de kinderen de training te volgen. De opkomst was fantastisch!
(bijna) Alle kinderen hadden hun vader en/of moeder meegenomen en soms zelfs ook nog wel een oudere zus of broer. Voor sommige ouders was het een hernieuwde kennismaking met het polo (een paar is zelfs nog als poloër actief) maar voor een aantal ook de eerste keer. Met name de laatste groep had het toch wel erg zwaar. Na een stukje gezamenlijk trainen, waarbij de kinderen konden laten zien wat er het afgelopen seizoen was bijgeleerd, werd er natuurlijk afgesloten met een partijtje ouders tegen de kinderen. Het waren leuke wedstrijden waarbij (al dan niet een beetje “geholpen”) meestal de kinderen uiteindelijk met de zege aan de haal gingen. Na afloop kon iedereen even uithijgen in het natte gedeelte van de horeca onder het genot van een koffie (wikkie) en wat lekkers om het seizoen gezellig af te sluiten. Al met al een hele geslaagde ochtend!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.