Zomerrooster 2013

2 juli 20130

Beste leden,
In de week van 8 tot en met 12 juli zal er nog normaal getraind worden. En dan….zit het seizoen er op! Tijd voor vakantie!! Lees verder voor de geplande zomeractiviteiten. Een schema van het zomerrooster tref je hier:[download id=”279″] Wij wensen jullie een fijne vakantie!
Banenzwemmen in de Wasbeek
In de zomervakantie is iedereen, jeugd en senioren, trimmers, masters, zwemmers én waterpoloërs, van harte welkom voor het banenzwemmen vanaf maandavond 15 juli tot en met maandagavond 19 augustus van 19:00 – 20:00 uur.
Trainen in de Vosse, Hillegom
Van af maandag 5 augustus starten de voorbereidingen alweer voor het nieuwe seizoen. Alle waterpoloërs vanaf 14 jaar, zwemmers van groep 1 en masterzwemmers zijn vanaf 5 augustus a.s. welkom tijdens de zwemtrainingen in het 50 meter buitenzwembad “de Vosse” in Hillegom.
Deze trainingen worden op maandag en vrijdag van 19.00 uur – 20.00 uur in de maand augustus door de Waterpolocommissie georganiseerd. Er wordt iedere training een half uur voor aanvang vertrokken vanaf de Wasbeek. De laatste training in de Vosse is op maandag 26 augustus.
Op woensdag 21 en 28 augustus is er voor Dames 1, Heren 1 en BJ1 een 1e “bal” training op woensdagavond van 21.00 uur – 22.00 uur. (Gewijzigd!!)
Trainingsweekend 2013
Ook zal er getraind worden op zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus van 10.00 uur – 11.00 uur tijdens het trainingsweekend Waterpolo. In het trainingsweekend spelen een we op zaterdag ook een gezellig recreatief toernooi van 17:00 – 19:00 uur. Hier is ook de mogelijkheid voor oud-waterpoloërs mee te doen! Stuur het rond en zeg het voort! Na afloop organiseren we een gezellige openingsbarbecue! Zit je in de Cj, CM, BJ of bij de heren en dames? Schrijf hem alvast in je agenda!
De basisscholen gaan 2 september weer van start. Om het nieuwe zwemseizoen in te luiden zijn op maandag 26 augustus van 18.10 uur – 19.00 uur beide baden gehuurd, zodat er heerlijk kan worden gespeeld in diep en ondiep. De glijbaan gaat open en alle” toeters en bellen” worden aangezet.
Daarna worden er op 26 augustus waterpolotrainingen voor de jeugd en trimzwemmen georganiseerd:
19.00 – 20.30: DG1, DG2, CJ1 en CM1
20.30 – 21.15: trimzwemmen
Op de trainingen in juli en augustus zijn introducés welkom; zij dienen wel 2,50 euro te betalen.
Dit geldt ook voor de trainingen in de Vossen.
Vanaf zaterdag 31 augustus beginnen de reguliere waterpolo jeugdtrainingen weer.
Vanaf maandag 2 september beginnen de reguliere zwemlessen/trainingen weer.
Vanaf maandag 2 september beginnen de regulieren waterpolotrainingen senioren weer in de wasbeek. Hiervoor zal t.z.t. een rooster worden opgesteld en toegestuurd.
Een prettige zomerperiode en tot ziens op de maandagavonden!
Zwemtechnische & Waterpolocommissie

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.