Handhaaft de zwemploeg van Sassenheim haar koppositie?

11 maart 20130

10 Maart 2013 – Gisteren ging onze zwemploeg bijna voltallig naar het 5 Meibad in Leiden voor alweer de 4e D-competitiewedstrijd. We waren nieuwsgierig: voor deze wedstrijd stonden we eerste in ons district: zouden we deze positie kunnen handhaven? De wedstrijd ging vlot op tijd van start, en begon al reuze spannend, met twee estafettes: onze damesploeg was als langzaamste ploeg ingedeeld, maar werd hard aangemoedigd door onze zwemmers en supporters: Met een supermooie overwinning tot gevolg. Daarna mochten onze mannen onder de 17 jaar aan de slag. Ze vertrokken als favoriet, en maakten dit meer dan waar: als een speer zwommen ze naar een nieuw clubrecord wat al stond uit 2003: Geweldig! En vanaf toen bleef het goed gaan. Het ene persoonlijke record na de andere… En de wedstrijd werd afgesloten met een superspannende estafette van onze meisjes onder de 13 jaar. Moe maar voldaan werden de medailles opgehaald, en toen was het afwachten: hoe goed hadden we gezwommen ten opzichte van onze concurrentie?
Helaas waren we niet het snelste in onze kring: we kwamen ruim 32 seconden te kort voor de eerste plaats. Wat wel goed nieuws is: we staan nog steeds bovenaan in de totaalstand. De volgende wedstrijd op zondag 7 april ’13 zullen we weer iedereen nodig hebben, want onze voorsprong is wel geslonken naar 16 seconden. Een goede reden om weer goed verder te gaan met trainen!
Oja: natuurlijk ook weer de uitslagen:
[download id=”254″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.