Grote zwemploeg op B5 Kamp naar huis met veel medailles

28 februari 20130

24 februri ’13 – Afgelopen zondag 24 februari ging een grote afvaardiging van onze zwemploeg (33 zwemmers en zwemsters) naar het 5 mei-bad in Leiden om alweer de derde B5 Kamp wedstrijd van het seizoen te zwemmen. ZV Sassenheim was de organizerende vereniging, dankzij de goede voorbereiding voor de wedstrijd en de vele vrijwilligers tijdens de wedstrijd werd het een leuke, gezellige en flitsend snelle wedstrijd. De 4x 50m rugslag estafette begon voor onze minioren meteen met een ClubRecord, wat werd gevolgd door een heleboel persoonlijke records, kijk maar in de uitslagen! Er waren slechts twee diskwalificaties, allebei op de vlinderslag: het blijft de moeilijkste slag! Hieruit blijkt wel dat alle uren training die we er met zijn allen insteken, ook echt loont: veel persoonlijke records, en weinig diskwalificaties! Geweldig goed gezwommen weer! Op naar de D-competitie: die staat op 10 maart op het programma!

En natuurlijk ook de uitslagen:
[download id=”253″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.