12 helden naar Lange Afstand Circuit te Leiden

18 maart 20130

18 Maart ’13 – Gisteren was het alweer 17 maart: tijd voor de volgende Lange Afstand Circuit wedstrijd. Met een groep van 6 dames (Vianne, Freeke, Sanne, Mieke, Maaike en Rianne), 6 heren (Bob, Wesley, Mats, Tim, Walter en Arjan), twee begeleiders (Inge en Maarten) en een ploegleider (Kim) hadden we een hele delegatie die Sassenheim vertegenwoordigden op deze wedstrijd. Voor de dames stond de 400m wissel slag op het programma, en voor de heren de 2 miljoen mm vrije slag (oftewel 2km). Dat zijn niet de afstanden die we wekelijks zwemmen, daarom waren we vooraf druk bezig met het inschatten van hoe we de wedstrijd zouden opbouwen, door een schema in te vullen. Deze werden tijdens de wedstrijd door de anderen geklokt, ingevuld en weer teruggekoppeld naar de zwemmers. Hierdoor waren we gezellig druk bezig met klokken, schrijven en aanmoedigen. Vol bewondering keken de heren toe: 400m zwemmen is toch lekker kort, maar onze dames werden er toch zichtbaar moe van… De dames keken even later ook vol bewondering toe: wat een eind is dat: 2km, blij dat ik maar 400m moest :). Al met al was het een ware heldenstrijd, waarin ook een heleboel clubrecords werden verbroken.
Kijk maar in de uitslagen:
[download id=”255″]
[download id=”256″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.