9e editie minipolotoernooi Sassenheim

12 februari 20130

10-2-2013Afgelopen zondag 10 februari werd alweer het 9e minitoernooi van Sassenheim gespeeld!

Met 99 kinderen / 19 teams één van de drukste toernooi in Sassenheim, maar zeker het drukste toernooi van dit seizoen tot nu toe! Natuurlijk is het leuk om dat te organiseren!

Eigenlijk was dit jaar de speeltijd van de wedstrijdjes aangepast naar 2×3 minuten, maar met zoveel enthousiaste deelnemers zou er dan echt te weinig gespeeld worden door de kinderen. Reden te meer om af te wijken naar de ouderwetse 4,5 minuut bruto. Zo konden alle teams toch gewoon 5 wedstrijdjes spelen. De ene wedstrijd werd gewonnen de andere verloren; zo waren alle teams aan elkaar gewaagd! Het was een drukte van jewelste in de Wasbeek, maar alles liep als een trein! Na een gezellige sportieve middag konden alle deelnemers de roze versie van het district IV vaantje mee naar huis nemen om aan de collectie toe te voegen. Wij zeggen namens Sassenheim, allemaal bedankt voor het enthousiasme! Dat geldt voor zowel de deelnemers en begeleiders, maar ook voor alle hulp vanuit de vereniging! Op naar de 10e editie!!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.