Bomvolle Wasbeek voor waterpolo en Metakids

17 januari 20131
Teamfoto waterpolo 110113 Vrijdag 11 januari in een bomvol en gezellig zwembad “de Wasbeek” werd een vriendschappelijke waterpolo wedstrijd gespeeld tussen de heren van Sassenheim 1 en een vriendenteam bestaande uit (voormalig) topzwemmers en topwaterpoloërs.  In het vriendenteam kan je de volgende namen tegenkomen: Driebergen, van Veldhoven, de Die, Grimbergen, vd Putte, Plasmeijer, Gransjean, Wormgoor enz.  In een zeer attractieve wedstrijd was het vriendenteam dat uiteindelijk aan het langste eind trokken. Met een einduitslag van 6 – 9 heeft het vriendenteam zijn ongeslagen status behouden. Maar ook Sassenheim was tevreden omdat er een lekkere pot waterpolo was gespeeld. Tijdens  deze wedstrijd is aan het aanwezige publiek informatie uitgedeeld over Metakids en stofwisselingsziekten.

Er zijn nu ook foto’s te zien: Lees dus verder!

IMG_3525 IMG_3535 IMG_3536
IMG_3542 IMG_3543 IMG_3560
IMG_3622 IMG_3637

Eén reactie

  • Bert Jonkman

    21 januari 2013 at 17:15

    Leuke avond met een leuke wedstrijd en voor Metakids een mogelijkheid om wat meer bekendheid te krijgen. Er zijn al afspraken gemaakt voor April. Hou het in de gaten. Een dank voor iedereen die aanwezig is geweest. Bert

    Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.