Uitgedunde Zwemploeg handhaaft sterke positie in D-competitie

26 januari 20130

26 Januari 2013 – Afgelopen zondag 20 januari ’13 was er erg veel sneeuw: ideaal studie weer, want wie wil er buiten zijn? Ondanks dat velen dan toch aan de studie gingen, ging onze uitgedunde zwemploeg met volle moed op weg naar Heemstede. We mochten laten zien wat we waard waren, na onze goede prestatie van de vorige wedstrijd (jaja, we waren snelste ploeg van de Nederlandse D-competitie). Ondanks het slechte weer en de afzeggingen gingen we vol enthousiasme van start met twee estafette ploegen: zowel de zwemmers als de supporters op de kant waren buiten adem van de inspanningen! En terecht, want de estafette meisjes onder de 15/16 jaar zwommen een clubrecord! Ook op de individuele nummers hebben we weer prima gezwommen met veel persoonlijke records. Moran, Britt, Anouk, Joëlle en Nina hadden een heel zwaar programma gezwommen maar toch erg goed “gescoord”, super! Aan het einde van deze dag gingen we erg op het gemak naar huis: er lag ondertussen een dik pak verse sneeuw.
Lees meer over de tussenstand en de uitslagen…
Oja, hoe staan we er nu voor in de tussenstand:
We zijn de derde wedstrijd als derde ge-eindigd in onze kring, maar we staan nog net eerste in het overal klassement. Met deze uitslag zijn we waarschijnlijk twee plaatsen gedaald van de 3e naar de 5e plaats in het Nederlands klassement. Laten we daarom de volgende twee D-comp wedstrijden in onze agenda zetten: misschien kunnen we wel promoveren dit jaar! De volgende D-comp wedstrijden zijn 10 maart ’13 (Leiden) en 7 april ’13 (Noordwijk).
En als laatste de uitslagen:
[download id=”249″]
[download id=”250″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.