Uitslagen van de tweede Speedowedstrijd

11 december 20120

11 December 2012 – Terwijl de clubkampioenschappen in volle gang zijn, hebben onze jonge zwemmers zich afgelopen zondag goed voorbereid tijdens de tweede speedo wedstrijd. Er werden afstanden gezwommen die sommigen al één of twee jaar niet meer hadden gezwommen, wat weer veel persoonlijke records opleverde, soms wel meer dan 30 seconden! Helaas zaten er ook een aantal diskwalificaties tussen: hopelijk lukt het ons om de clubkampioenschappen zonder deze diskwalificaties te zwemmen. In ieder geval is het straks winterstop op het gebied van de wedstrijden, en kunnen we goed doorgaan met trainen op onze techniek!
En hierbij natuurlijk ook de uitslagen:
[download id=”236″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.