Trekking Grote Clubactie: Michael van der Luit valt in de prijzen!

29 november 20120

29 november 2012: Sinds eind augustus zijn we al in de weer met jaarlijkse Grote Clubactie. De ene iets actiever dan de andere, maar allemaal hebben we geprobeerd ons steentje bij te dragen aan de goede doelen van de Grote Clubactie, en natuurlijk ook voor onze vereniging. Dat is goed gelukt met het verkopen van wel 521 loten! Vandaag was het dan zover: tijdens de officiele trekking werden onder toeziend oog van notaris J.A.H.G. van Tuijl alle winnende lotnummers bekend gemaakt. Kijk ook op www.clubactie.nl of jouw lot gewonnen heeft, of in de bijlage:
[download id=”235″]
Afgezien van de prijzen die de Grote Clubactie ter beschikking stelt, willen wij ook onze actiefste lotenverkoper/verkoopster in het zonnetje zetten. Dit jaar heeft Michael van der Luit veruit de meeste loten verkocht: 46 stuks. Vervolgens kwamen Isa Warmerdam en Jasmijn Zwartjes op de tweede en derde plek, met respectievelijk 33 en 23 loten. Hartstikke goed gedaan! Daarom feliciteren we Michael binnenkort met 2x vrijkaartjes voor bv het Tikibad!
Ook alle andere verkopers en kopers van de clubloten willen we hartelijk bedanken voor jullie inzet en bijdrage aan deze Grote Clubactie!
Met vriendelijke groet,
Bestuur ZV Sassenheim

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.