Uitreiking ClubKampioenschappen

14 december 20120

14 December 2012 – In een afgeladen en gezellig druk zwembad hebben we afgelopen week alle afstanden van de clubkampioenschappen gezwommen. Op het ogeblik worden alle tijden opgeteld en stijgt de spanning voor de uitreiking van prijzen: Wie zullen er clubkampioen worden? De uitreiking zal komende zaterdag (15 dec ’12) plaatsvinden: vanaf 17:00 uur kan er weer door leden, ouders, broers & zussen gezwommen worden in het hele zwembad. Van ongeveer 18:15 tot 18:45 zullen dan de prijzen worden uitgereikt.
 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.