Mini's doen het goed in Leiden

28 november 20120
De mini’s speelden afgelopen zondag weer een toernooitje. Met liefst 9 kinderen gingen we naar Leiden, zodat we met 2 teams konden spelen. Ditmaal kozen we ervoor om met een jongens en een meisjesteam te spelen. De meiden deden het zeer goed en incasseerden geen enkele verliespartij. De eerste 3 wedstrijden werden gewonnen en de laatste gelijkgespeeld. Artemis maakte haar debuut en bekroonde dat met een aantal doelpunten. De jongens deden het bijna nog beter. Ze moesten 5x aan de bak en zette alle 5 de wedstrijden in winst om. Vooral verdedigend was het erg goed, maar ook aanvallend zagen we mooie combinaties. Alle jongens wisten meermalen te scoren, maar Luca was met 10 goals de topscorer deze zondag.
Volgende toernooi: zondag 16 december in Nieuwerkerk.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.