Zwemploeg als derde ge-eindigd op de Speedo Clubmeet

21 november 20120
18 November 2012 - Team foto van Speedo Clubmeet
Team foto van Speedo Clubmeet
21 November 2012 – Afgelopen zondag kwamen alle verenigingen uit de regio bij elkaar in Leiden om de beste van de kring te worden. Dit jaar deden 9 ploegen mee, waaronder natuurlijk Sassenheim. Elke ploeg mag 18 zwemmers meenemen, in de leeftijdscategorie van 8 tot 11 jaar. De ploeg die het snelst heeft gezwommen heeft dan de minste punten behaald, wint de grootste beker en mag naar de landelijke finale. Een heel aantal jaren geleden is deze finale ooit behaald en eigenlijk is Sassenheim al een aantal jaren niet meer in de top 3 geëindigd. Na vorig jaar op een vierde plaats te eindigen, waren alle zwemmers er op gebrand om nu op een derde plaats te eindigen. Lees het onderstaande verslag en bekijk de uitslagen om te achterhalen hoe het onze zwemploeg afgelopen zondag is vergaan! Nu ook met extra fotos!

[download id=”234″]
[download id=”230″]
[download id=”231″]
Er stond ook een stukje in de Teyding en De Teyliner, kijk maar:
[download id=”232″]
[download id=”233″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.