ZVS voor het eerst op NK vertegenwoordigd door Martijn Teske!!!

11 november 20122

Op vrijdag 26 oktober vertegenwoordigde Martijn Teske voor het eerst onze vereniging op het Open Nederlands Kampioenschap in Amsterdam: we zijn natuurlijk supertrots op ons nieuwe sprintkanon! Lees hieronder over zijn avonturen!
Deze dag moest het gebeuren 1 keer zo snel en zo hard mogelijk proberen de 50 meter te zwemmen. De dag begon al vroeg: de wekker stond om 6 uur, zodat ik nog alle tijd had om goed te eten en op tijd in het zwembad te zijn om in te zwemmen: Het inzwemmen was al om 8 uur, terwijl de 50 vrije slag pas om kwart over 11 op het programma stond. Ik had dus alle tijd om me goed voor te bereiden en een beetje wakker te worden! Rond 11 uur begon ik met inzwaaien en liep daarna richting de voorstart om me aan te melden, ik zwom in de 8ste serie van de 12 die er waren, op baan 2. Mijn naam werd geroepen en ik liep daarna door naar mijn baan.
Toen was het echt zo ver: ik stond op het startblok en de 50 meter begon: de start was niet zo heel goed maar ik lag nog ongeveer gelijk met de anderen, ging goedkomen… Na het keerpunt zakte ik wat weg en had op het eind niet genoeg energie over voor een echte top tijd.
Mijn tijd was uiteindelijk 24.78( 3tiende boven mijn pr) waar ik toen niet blij mee was, maar achteraf toch tevreden mee kan zijn.
Resultaat: 8Ste van alle 94ers, en mijn eerste NK voor ZVSassenheim!

2 reacties

 • Jeannette

  13 november 2012 at 21:21

  Mooie prestatie Martijn! Eentje om trots op te zijn!

  Reply

 • martijn

  13 november 2012 at 21:59

  dankjewel!

  Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.