Zwemploeg voorlopig snelste van Nederland

12 november 20121

12 November 2012 – Gisteren heeft de zwemploeg van ZV Sassenheim voor tweede keer op rij iedereen doen verbazen. In een afgeladen zwembad streden 3 ploegen om de snelste tijden tijdens de tweede wedstrijd van de D-Competitie. Ook dit keer overdonderde onze zwemploeg (bijna) alle tegenstand: Tijdens de wedstrijd werden superveel persoonlijke records gezwommen, medailles gewonnen, en sneuvelden er weer 2 clubrecords: Rob Lambers verbrak met 2,5 seconden het clubrecord op de 100 meter vlinderslag voor jongens onder de 14 jaar, welke door Jonathan Cassuto werd gezwommen in 2007. Ook de estafetteploeg van jongens onder de 13 jaar verbrak het clubrecord met bijna 5 seconden, terwijl dit clubrecord nog maar een jaar stond! Supergoed gedaan, maar het mooiste moet nog komen…
Op het moment van schrijven zijn alle tijden van onze kring bekend, en we hebben gisteren het snelste gezwommen van allemaal! Nog niet alle verenigingen in Nederland hebben hun tijden doorgegeven, dus het is nog even wachten, maar tot nu toe: we hebben de westrijd van gisteren het snelste gezwommen van het hele land! In de totaalstand zijn we landelijk gestegen van een zevende naar een derde plek! Echt een geweldig resultaat, laten we de website van de Zwemkroniek goed in de gaten houden voor de eindstand…
En hier kunnen jullie de uitslagen van de wedstrijd vinden!
[download id=”229″]

Eén reactie

  • Jeannette

    15 november 2012 at 12:12

    Alle uitslagen zijn nu bekend op de Zwemkroniek…. Sassenheim was de snelste van Nederland in de 2e ronde en staat 3e overall! Op naar de volgende competitieronde 🙂

    Reply

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.