Uitslagen van de tweede B5 Kamp zwemwedstrijd

11 november 20120

11 november 2012 – Afgelopen zaterdag 4 november werd door ZV Sassenheim de tweede wedstrijd van de B5 Kamp gezwommen. Met een kleine delegatie gingen we onder begeleiding van Mieke richting het zwembad in Bergschenhoek. Onze ploeg bestond uit 12 enthousiaste zwemmers en zwemsters, die er vol voor gingen. En dat was te merken: Rob ging meteen goed van start, en zwom naast een persoonlijk record op de 200m wisselslag ook naar twee clubrecords! Hij verbrak het clubrecord uit 2003 van Lars Eikelenboom! En goed voorbeeld doet volgen: er werden nog 14 persoonlijke records gezwommen! Helaas ook 3 diskwalificaties, waaronder eentje voor te enthousiast uit het water komen… Hoe gaan we hier op trainen: ik ben benieuwd! Al met al, een geslaagde zwemmiddag met een goed resultaat!

En natuurlijk de uitslag:
[download id=”227″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.