Sassenheim EG naar INNAX minipolo event in Alphen aan den Rijn

2 oktober 20120

Zondagmorgen ‘vroeg’ vertrokken we met 8 kinderen naar Alphen aan den Rijn voor het tweede INNAX minipolo event. Meer dan 125 kinderen zijn uit het hele land gekomen om deel te nemen aan dit event.
Door het NK estafette zwemmen konden de twee basis spelers Lynn en Hannah niet meegaan. Gelukkig waren Merel, Coen en Pim van de mini’s welwillend bereid om mee te gaan.
In een goed bezocht zwembad AquaRijn in Alphen aan den Rijn was er veel te beleven. Naast een toernooi voor de kids, kon je een speurtocht doen en penaltyschieten. Ook waren er internationals, (Tjerk Kramer, Richard van Eck, Sabrina van der Sloot, Ilse van der Meijden en Dino van Vendeloo) die de kinderen van alles leerde en waar ze mee op de foto konden.

Sassenheim was ingedeeld in poule A samen met VZC E&P, DAW en WSG Niemo.
De eerste wedstrijd tegen WSG Niemo, was spannend. We waren nog niet zo goed op dreef en vergaten te scoren. Ondanks dat werd het nog 1-1. De tweede wedstrijd tegen DAW waren beide teams aan elkaar gewaagd. Om en om werd er gescoord. Het aanvallende samenspel tussen Merel en Laura resulteerde in doelpunten. Ook deze wedstrijd werd beëindigd in een gelijkstand (4-4). VZC E&P was een slag te sterk voor Sassenheim. Ondanks de goed verdedigende Pim verloren we met 5-2.
Deze dag stond niet alleen in het teken van sport. Hoofdsponsor INNAX heeft ons ook willen informeren over onderwerpen op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Om dit te ondersteunen, was er een leerzame speurtocht door het zwembad.
Het was een geslaagde dag!
[nggallery id=36]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.