Meisjes onder de 13 jaar zwemmen naar Clubrecord

10 oktober 20120

8 oktober 2012 – Afgelopen zaterdag werd door ZV Sassenheim de eerste wedstrijd van de B5 Kamp gezwommen. Met een kleine delegatie gingen we richting het splinternieuwe bad in Alphen aan den Rijn. Vol verbazing zagen we dat dit zwembad 10 banen had: van baan 0 t/m 9. Onze ploeg bestond uit 15 enthousiaste zwemmers en zwemsters met uiteenlopende ervaring: voor sommigen was het de eerste wedstrijd bij de wedstrijdploeg van ZV Sassenheim, terwijl er ook twee zwemmers in de ploeg zaten met ruim 25 jaar zwemervaring. Een gemêleerd gezelschap die zin hadden in een leuke wedstrijd. En naast dat het een gezellige middag was, werd er ook hard gezwommen: 13x persoonlijke records, 2 nieuwe tijden en zelfs een clubrecord voor de estafette 4x 50m schoolslag voor meisjes onder de 13 jaar door Isa Schaeffer, Milou Beijk, Estél van Dam en Temba Reitsma. Echt een supergoed resultaat!
En natuurlijk de uitslag:
[download id=”222″] 
Update 11 oktober ’12: We stonden ook met een stukje op “De Teyding”:
[download id=”224″] 

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.