Uitslag van de Eerste D-Competitiewedstrijd

1 oktober 20120

01 oktober 2012 – Hierbij de uitslagen van de eerste D Competitie-wedstrijd die we gisteren hebben gezwommen in het Sterrenbad te Wassenaar: En wat een records zijn er gezwommen, zowel een aantal clubrecords als een heleboel persoonlijke records. Wat dat voor de punten oplevert is nog niet bekend omdat dit dit jaar voor het eerst automatisch gaat via de KNZB. Zodra we daar meer van horen, brengen we jullie weer op de hoogte. Maar voor nu, dank voor jullie inzet en gezelligheid en we zie jullie weer op de trainingen zodat we de volgende competitie wedstrijd net zo goed zijn, zo niet beter…
En de uitslag natuurlijk:
[download id=”220″]
Update 05 oktober ’12: Ondertussen zijn de resultaten van alle verenigingen bekend, en we hebben het echt supergoed gedaan: we zijn 3e geworden van onze district, en staan zevende in de landelijke lijst! Geweldig! Er stond trouwens ook een berichtje in De Teyding:
[download id=”221″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.