Alternatieve trainingstijden

28 september 20120

Beste zwemmers, waterpoloërs, ouders en kader,
Afgelopen dagen hebben jullie de alternatieve trainingstijden mogen ontvangen die op jullie van toepassing zijn in de aankomende weken. Ook voor de laatste groepen hebben wij inmiddels trainingstijden kunnen organiseren en rondgestuurd. In de bijlage van deze mail staat ook een totaaloverzicht van alle alternatieve trainingen.
De storing in het zwembad veroorzaakt veel ongemak, en de beschikbare trainingstijden zijn verre van ideaal. We zijn echter blij dat we bovenstaande trainingstijden hebben kunnen organiseren. Wij hopen jullie zo op toch jullie zwem en waterpoloplezier te kunnen bieden. We gaan ervoor dat de Wasbeek weer gauw open is!
Als er meer informatie bekend is informeren wij jullie weer via de e-mail.
Met vriendelijke en sportieve groet,
Bestuur Zwemvereniging Sassenheim
[download id=”219″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.