Zwembad Wasbeek gesloten door technische storing

19 september 20120
Beste zwemmers, waterpoloërs, kader en ouders,
Vandaag hebben wij te horen gekregen dat het zwembad de Wasbeek kampt met een technische storing. De technische ruimte is onder water gelopen en de situatie is zo ernstig dat stichting STIWA het zwembad heeft moeten sluiten. De stichting heeft ons laten weten dat de eerste schattingen zijn dat herstel werkzaamheden minimaal een week gaan duren, maar een datum dat het zwembad weer open gaat is er niet. Dit houdt voor ons in dat we tot nader order geen gebruik kunnen maken van zwembad de Wasbeek voor trainingen of wedstrijden.

Dit betekent dat er geen trainingen zijn in de Wasbeek tot jullie bericht van ons krijgen. Ook de waterpolo thuiswedstrijden van zaterdag 23 september kunnen niet doorgaan in de Wasbeek. Gezocht wordt naar een ander bad voor deze wedstrijden, zo mogelijk op de 23ste. Houd er dus nog even rekening mee dat de wedstrijden mogelijk gewoon doorgaan as zaterdag, maar dan elders. Mocht er een alternatief gevonden worden voor de trainingen en de wedstrijden krijgen jullie dit zo snel mogelijk via de trainers, coaches of aanvoerder te horen.
Natuurlijk vinden wij de situatie uitermate vervelend en gaan wij iedereen zoveel mogelijk op de hoogte houden via e-mail en de website. Het is nog onduidelijk wanneer de storing in het zwembad wordt opgelost en we dus weer gebruik kunnen maken van de Wasbeek. Hou dus voorlopig de e-mail en de website goed in de gaten.
Met vriendelijke en sportieve groet,
Bestuur Zwemvereniging Sassenheim

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.