Goed weekend voor de waterpolojeugd

26 september 20110

We hebben weer een druk waterpolo weekend achter de rug. Lees meer over de avonturen van onze Herenjeugd, Jongens < 15, Pupillen < 13 en Pupillen < 11 B!

Herenjeugd speelde in Wassenaar tegen WZK. Onder leiding van interim coach Bert Jonkman werd een verdiende 6-3 overwinning behaald. Het was volgens Bert een zware tegenstander, maar door hard werken en goed teamspel werd er verdiend gewonnen. Opvallende speler aan Sassemse kant was keeper Luuk Zwaan, die zich met een aantal prima reddingen onderscheidde.
Jongens <15 walsten weer over hun tegenstander heen. Na vorige week al met meer dan 10 doelpunten verschil te hebben gewonnen was het verschil ditmaal nog groter. Het arme WZK 2 werd met maar liefst 25-0 terug gestuurd naar Wassenaar. Binnen 2 minuten stond er al een 4-0 stand op het scorebord, met alle doelpunten gescoord door Rens. In de loop van de wedstrijd werd deze score steeds verder uitgebouwd en deden (bijna) alle spelers mee aan het doelpuntenfestival! Volgende week moeten de aspiranten op bezoek bij een zwaardere tegenstander, dan kunnen we zien wat zij echt waard zijn.
Pupillen <13 speelden in Den Haag. Ook zij wisten hun tweede wedstrijd van dit seizoen in winst om te zetten. Hoewel de 2-1 eindstand anders doet vermoeden was Sassenheim echt de betere ploeg. Kans op kans werd er gecreëerd, maar de bal wilde er maar niet in. Soms was het de paal of lat, maar vaak ook was de keeper van de tegenstander een sta in de weg. Daardoor bleef de wedstrijd tot het eind toe spannend. Gelukkig was het verdedigend prima voor elkaar en werd de verdiende zege binnen gehaald. Mark Lambers zorgde met zijn eerste competitiedoelpunt voor de winnende treffer.
Pupillen <11 B hadden een hele zware tegenstander. Het A-team van LZ’86 uit Leiden is de gedoodverfde kampioenskandidaat en lieten dat zien ook. De eerste 2 partjes konden onze pupillen ze nog redelijk bijhouden (5-0) , maar daarna liep het verschil toch nog flink op. Eindstand 18-0 voor LZ.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.