Veel gesneuvelde PRs tijdens 1e D-competitiewedstrijd

3 oktober 20110

Zondag 2 oktober 2011: Met een groep van meer dan 50 enthousiaste zwemmers werd afgelopen zondag afgereisd naar het Zuiderpark in Den Haag. Alhoewel het bizar warm was buiten, was het in het zwembad ‘heerlijk koel’. Dit konden we goed merken aan de zwemtijden: enorm veel persoonlijke records tijdens deze eerste wedstrijd van het seizoen, en zelfs al 2 clubrecords. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen.

We zwommen gisteren meer dan 20 seconden sneller dan vorig jaar, wat ons een zevende plaats opleverde in het tussenklassement. Dit geeft aan dat er meer tegenstand is in onze poul: we zullen hard en vaak moeten trainen en nog harder zwemmen tijdens de wedstrijden dan vorig jaar om onze vierde plaats in het eindklassement op te kunnen eisen! Laten we hier voor gaan!

[download id=”153″]

Update op 5 oktober: We staan op blz 14 van De Teylinger, en ook in De Teyding:

[download id=”154″]

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.