Waterpolojeugd is succesvol in Sassenheim

18 september 20110

Afgelopen zaterdag kwamen in de Wasbeek vier van onze jeugdteams in actie.
Onze twee Pupillen <11 teams waren het eerst aan de beurt. Omdat zij in de competitie bij elkaar zijn ingedeeld moesten ze het zaterdag tegen elkaar opnemen. Zoals was te verwachten werd de wedstrijd door het wat ervarener A team gewonnen. Leuk was het om te zien dat het verschil niet zo groot was. Jose Tunc speelde haar eerste polowedstrijd en deed dat erg goed. Tevens konden er door een paar afzeggingen een aantal mini’s hun eerste wedstrijdervaring opdoen. Pieter Elstgeest wist zelfs 2x te scoren, maar ook Sam Vink en Stijn Bijman lieten zien dat ze al bijna klaar zijn voor het “echte werk”! Uitslag: 5-1.
Daarna was het de beurt aan de Pupillen <13. Voor hen was het de eerste competitiewedstrijd dus dan is het altijd even afwachten hoe sterk de tegenstanders zijn. Na 3 partjes was de stand 2-1 inhet voordeel van Sassenheim, maar kon het nog alle kanten op. In het 4e partje lieten onze pupillen zien dat zij over de beste conditie beschikten. Met een aantal mooie breaks van onze meiden werd tegenstander AZL stuk gezwommen en werd er uiteindelijk nog ruim gewonnen. Eindstand 6-1.
Vervolgens doken de jongens aspiranten <15 het water in. Ook voor hen was het de eerste keer deze competitie. Met bijzonder leuk, snel en gevarieerd spel lieten zij tegenstander CWP alle kanten van het bad zien. De 16-2 einduitslag was dan ook alles behalve geflatteerd. Dat belooft wat voor de rest van het seizoen!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.