Het minipolotoernooi in Delft was een geslaagde dag

19 maart 20240

Op zondag 10 maart was het weer zover: een superleuk minipolotoernooi waar de jongste leden van Zwemvereniging Sassenheim vol enthousiasme aan deelnamen.

Dit keer vond het toernooi plaats in zwembad Kerkpolder in Delft, waar ons team, bestaande uit zeven bevlogen kinderen, zich ten volle inzette. Met hun inzet en vastberadenheid zwommen ze hard en scoorden ze prachtige doelpunten.

De tribunes waren gevuld met ouders, broertjes en zusjes die onze spelers luidkeels aanmoedigden. Ondanks dat we meer wedstrijden verloren dan wonnen, bleef de sfeer opperbest. Tussen de wedstrijden door genoten de kinderen van speelmomenten in het vrije water, wat voor veel plezier zorgde.

Het verlies mocht de pret niet drukken; integendeel, het enthousiasme en de teamgeest waren ongeëvenaard. Na een geslaagde dag kijken we alweer uit naar het volgende minipolotoernooi, dat plaatsvindt op zondag 24 maart in Noordwijk. We kunnen niet wachten om opnieuw het water in te duiken!

  • Lijkt het je leuk om ook mee toen doen met een minipolotoernooi? Neem dan eens een kijkje bij onze watervaardigheidsgroep.
Minipolotoernooi

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.