ZVS viert verlaat jubileum met herenigingsweekend

15 mei 20220

Bijna 120 leden vertrokken op zaterdagochtend 14 mei met twee grote bussen naar de groepsaccomodatie in Ermelo voor het herenigingsweekend. Ieder lid dat ouder is dan zes jaar mocht mee om het jubileum van Zwemvereniging Sassenheim te vieren. 

Twee jaar geleden bestond de zwemvereniging 55 jaar. Het jubileumweekend stond gepland in juni 2020, maar corona gooide roet in het eten. Nu was besloten dat een jubileum niet kon achterblijven en na twee jaar van weinig activiteiten was het tijd om weer eens samen te komen. Daarom vierde ZVS het jubileum in een ander jasje: een herenigingsweekend.

Elk jubileum staat een thema centraal. Dit jaar namen Zeerovers, Vikingen en andere Schurken (ZVS) het weekend over. Met twaalf groepen van acht of negen spelers met ieder hun eigen schurk zijn het weekend volop spellen gespeeld. Op zaterdag was een tienkamp georganiseerd met onder andere een skelterrace en touwtrekken. De teams sloten de dag af met leven cluedo.

Op zondag leerde iedereen de zwemvereniging beter kennen door zo veel mogelijk vragen te beantwoorden tijdens het Zweeds renspel. De zwemmers en waterpoloërs sloten het weekend af met een voetbaltoernooi. Bij elk onderdeel waren punten te verdienen. Het groepje van ‘de Joker’, onder leiding van Davy Koot en Fleur van Gijlswijk, was de winnaar van dit herenigingsweekend.

De voorzitter van Zwemvereniging Sassenheim zei aan het begin van het weekend: “Maak met elkaar van de hereniging een mooie herinnering”. Terugkijkend op het weekend is met zekerheid te zeggen dat dat gelukt is. Zondagmiddag reden 120 uitgeputte leden weg uit Ermelo met het idee dat over drie jaar alweer het 60-jarige bestaan van de zwemvereniging gevierd mag worden.

  • De foto’s van het herenigingsweekend vind je hier.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.