Sponsorzwemmen

29 januari 20200

Op 2 maart 2020 bestaat onze prachtige zwemvereniging alweer 55 jaar. We willen het jubileum natuurlijk graag zo onvergetelijk mogelijk maken. Op dinsdag 11 februari 2020 gaan we daarom sponsorzwemmen!

Het sponsorzwemmen vindt plaats in estafettevorm met muziek en verschillende attributen in het water. Sowieso leuk om een keer mee te maken! De helft van de opbrengst zal gebruikt worden voor de jubileumactiviteiten, de andere helft komt ten goede aan de Stichting van het Kind. Stichting van het kind voert projecten uit voor kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen wonen. De projecten leveren een bijdrage aan de ontwikkeling en zelfredzaamheid van kinderen, zodat ze net als andere kinderen kansen krijgen om in te stromen in de maatschappij. Zo zal het door ons gesponsorde geld gebruikt worden om zwemlessen mogelijk te maken voor kinderen in de jeugdzorg.

Bij dit bericht zit de Sponsorzwemmen lijst 2020.  Deze lijst gebruik je om zoveel mensen jou te laten sponsoren. Denk hierbij aan je familie, je buren, je vrienden en collega’s. Vertel daarbij dat je op 11 februari zoveel mogelijk baantjes gaat zwemmen voor Stichting van het Kind en ons 55-jarig bestaan. Op 11 februari neem je lijst mee naar de Wasbeek.

Het sponsorzwemmen wordt in verschillende groepen verdeeld:
18:15 tot 18:40       watervaardigheidsgroep, minioren of Junioren A                18:00 aanwezig.
18:45 tot 19:35       junioren B, senioren zwemmen en waterpolo                     18:30 aanwezig

De master- en trimzwemmers kunnen ook meedoen aan het sponsorzwemmen in een aparte baan op het gebruikelijke trainingsuur. Dit zal zijn op maandag 10 februari 2020 van 20:00 tot 20:30

Na het sponsorzwemmen haal je de lijst weer op bij de organisatie. Daarop staan de bedragen die je bij je sponsors kan ophalen. Het geld van het sponsorzwemmen lever je samen met de lijst in bij iemand van jubileumcommissie.

Als er vragen zijn kun je mailen naar jubileumzvs@outlook.com of de commissie in het zwembad aanspreken:
Anouk Steller, Eric Koot, Maartje Broeders, Rob Lambers, Stan Geurds, Suzanne Kuyvenhoven en Wesley van der Luit

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.