Diplomaregen

1 juli 20190

Zaterdag 29 juni is er afgezwommen voor de diverse diploma’s. Dit seizoen is er in een nieuwe opzet geoefend, waarbij in de watervaardigheidsgroep elke les zwem-, waterpolo- en survivalelementen aanbod zijn gekomen. Een succesvolle opzet, want de lessen zijn erg leuk gevonden en er zijn maar liefst 27 zwemvaardigheidsdiploma’s uitgereikt.

Voor Zwemvaardigheid 1 zijn geslaagd: Nika Blomsma, Emaan Eman, Nisrin Lakdimi, Jessie Nulkes, Anya Oropeza Kryzanowski, Stijn Timmers, Joost van Tol, Sarah Slobbe, Collin Vos, Bart van de Sam en Stijn Vergeer.

Zwemvaardigheid 2 is uitgereikt aan: Tim Levering, Sam Bloemendaal, Feline Bonte, Nienke Bonte, Amber van Breda, Michelle Corsten, Esmee Duinhoven, Thuis Kaag, Karlijn Schakenbos, Sarah Sira, Anouk Witteman, Mika Unca, Dana Cornet, Maarten van der Vlugt en Amy Gibb.

Voor zwemvaardigheid 3 zijn geslaagd: Leendert Capelle en Marta Krawcyk.

Naast deze drie zwemvaardigheidsdiploma’s hebben de net beginnende zwemmers gezwommen voor hun startdiploma. Het startdiploma is behaald door: Anne de Bruin, Tessa van Egmond, Nadia Gaweda, Thomas de Koning, Leia Post, Megan Post, Joris Spitzer, Jayden van Thiel, Lola Tubo, Ian Warmerdam, Floris Wijnans, Ryan Dias de Oliveira, Annelin van der Meer, Sybren van Hes, Thomas Schakenbos, Tom van der Salm, Aiden Olij en Caitlin Kranenborg.

Allemaal van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma en voor nu een fijne vakantie!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.