Recreantenwedstrijd 16-06-2019

17 juni 20190

De laatste recreantenwedstrijd van dit seizoen werd georganiseerd in Leiden. Het was vaderdag, het einde van het seizoen nadert, dus flink wat afmeldingen maar gelukkig was er een enthousiaste groep die er voor ging!

Er werd gezwommen tegen de zwemmers van ZV Noordwijkerhout, ZVL-1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek. Het was merkbaar dat er eerder in het seizoen al was deelgenomen aan deze wedstrijden. Er waren wel zenuwen, maar de zwemmers wisten wat ze moesten doen: een goede start, de slag netjes zwemmen, de juiste keerpunten uitvoeren en goed aantikken. De inzet was natuurlijk de persoonlijke records verbeteren en hopen dat de tijd goed is voor een medaille.

Aan de estafette, 6 x 25 meter vrije slag, is deelgenomen door Anne, Megan, Anya, Stijn, Annelin en Sofia. Een mooie 2e plaats voor deze zwemmers, in de tijd van 2.43.83. Helaas krijgen alleen de eerste drie zwemmers een medaille, voor Annelin, Anya, Stijn en Dana waren die er wel, maar kijk eens goed naar de gezwommen tijden en vergelijk die met die van februari en maart: veel PR’s te noteren! Gefeliciteerd met de mooie prestaties !

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.