Brevetzwemmen en familie estafette

27 mei 20190

Dinsdag 21 mei vond het jaarlijkse brevetzwemmen weer plaats. Iedereen kon weer voor mooie tijden zwemmen en hierbij een diploma halen als ze snel genoeg zwommen. Al een aantal jaar organiseren we tijdens het brevetzwemmen ook de familie estafette. Een ludieke estaffette waarbij je zelf een team samen mocht stellen.

Alle zes de banen waren gevuld met gezellige families. De één met een met een handicap van een zwemband en de ander met een klein kindje erbij, een muts op of een sjaal om. In elke baan was het een gezellige boel. Maar één baan was bijna niet te zien, alleen bij de start en de finish waren de hoofden boven water. Iedereen won een prijs voor originaliteit. Maar het ging natuurlijk om het brevet zwemmen. Met een hoop pr’s (persoonlijke records) was het weer een geslaagde avond!

Sophie Postma

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.