Sassenheim Dames 1 – SVH Dames 1

16 april 20190

De laatste wedstrijd van het seizoen alweer, met nog 1 doel: Ongeslagen kampioen worden.
Laatste praatje van Jelle, laatste keer warmlopen, laatste nagelcontrole, laatste wedstrijd.

Het hele team was op deze dag compleet en Nina deed ook gezellig mee. We hadden vijf wissels. Dat hield in dat als we in het water lagen, we alles moesten geven.

Na het fluitje van de scheidsrechter begon de wedstrijd. De eerste periode gebeurde er echter niet zoveel spannends tot de laatste minuut, waarin de tegenstander een uitsluiting kreeg en Maaike vanaf haar favoriete positie de 1-0 scoorde.

Het balletje ging nu rollen want halverwege de vierde periode stond het 7-0. Het werd nog even spannend want er was een moment dat Patricia en ik allebei gezellig in de hoek mochten liggen. Toch was Britt als een muur deze wedstrijd en lukte het de tegenstander weer niet om te scoren.

Ik hoorde mezelf denken ‘’wow we gaan de 0 misschien wel houden’’. Maar toch, met nog 2 minuten en 21 seconde op de klok werd de stand 7-1. Helaas. Hierna volgde er een miscommunicatie, iets met een time-out. Britt kreeg een strafworp op haar dak en de tegenstander scoorde de 7-2. Daarna mocht Naomi bij de tegenstander ook een strafworp nemen en die zat gelukkig!! 8-2 was de stand nu. Yeah payback! Met nog 13 seconde op de klok had Rianne de wedstrijd fantastisch afgesloten met een backhand. Eindstand 9-3.

Dit betekent dat wij ongeslagen kampioen zijn geworden afgelopen zondag! Met 60 punten en een doelsaldo van meer dan 100. Het was een geweldig seizoen! Ik ben ontzettend trots op het team + coach en op de prestatie die we samen hebben neergezet.

Voorlopig zullen jullie de wedstrijdverslagen even moeten missen, maar wees niet getreurd. Volgend jaar spelen we in de Bond.