Recreantenwedstrijd 17-03-2019

21 maart 20190

Voor de derde wedstrijd van recreantenwedstrijden zijn we naar Noordwijkerhout gereisd. Het aantal deelnemers was niet groot maar degenen die mee zwommen waren enthousiast en presteerden prima.

Er werd gezwommen tegen de zwemmers van ZV Noordwijkerhout, ZVL-1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek. Voor een aantal zwemmers was dit de eerste kennismaking met deze wedstrijden, dus spanning en wat zenuwen. Niet nodig want er mooi gezwommen. Er zijn weer wat persoonlijke records verbeterd!! En wat te denken van de medailles die zijn behaald door Annelin, Collin, Anya, Joost, Stijn en Karlijn.

Aan de estafette, 6 x 25 meter vlinderslag, is deelgenomen door Karlijn, Megan, Joost, Anne, Stijn en Nika. Een mooie 2e plaats voor deze zwemmers, in de tijd van 3.16.75 Helaas krijgen alleen de eerste drie zwemmers een medaille, maar vergelijk de gezwommen tijd met die met die van december en januari. Gefeliciteerd met de mooie prestaties !

De laatste wedstrijd wordt georganiseerd op zondag 16 juni te Leiden (15.00 uur).

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.