Dames 1 is KAMPIOEN!!!

12 maart 20190

Het was weer zover. Afgelopen zaterdag speelden we tegen waterpolo Den Haag. We speelden in een vrij nieuw bad, het Hofbad. Nadat we de kleedkamer hadden gevonden en Britt haar cap had uitgespoeld (dingen met een open shampoo fles in de tas), konden we na de nagelcontrole en het scheidsrechterspraatje te water. Het praatje was iets anders dan normaal, want we hoorden dat de scheidsrechters in staking waren. Daarom mochten ze deze keer sociaal geaccepteerd driekwart spijkerbroeken, fluoriserende ANWB hesjes of een andere outfit naar keuze dragen. Dit had overigens geen gevolgen voor onze wedstrijd en we konden beginnen.

Rianne was in vorm en na het eerste partje was het dan ook 0-2 voor ons. Helaas viel er in het 2e partje al snel een doelpunt tegen. Hier was Maaike het niet mee eens en wist dit weer goed te compenseren. Helaas wist Den Haag toch nog een keer te scoren, wat eindigde in 2-3 na het 2e partje. Nu de zusjes Hofland toch zo lekker bezig waren besloot Rianne er nog maar één te maken. Den Haag kon het doel niet vinden en dat betekende 2-4.

De laatste periode was begonnen. Ook hier waren we sterk en was het Mieke die een mooi doelpunt maakte. Rianne wist er ook nog een balletje in te knallen. Op de zoomer was het Patricia die nog een prachtig doelpunt maakte. Helaas werd deze niet meer geteld door de scheids… maarja, ze waren immers al in staking dus lieten we dit maar gaan. Een mooie eindstand van 2-6!

Eenmaal uit het water was het snel de app checken, want de nummer 2 (WZC) speelden tegelijkertijd met ons. WZC had verloren van Niemo!! En dat betekent……*tromgeroffel!* dat wij KAMPIOEN zijn!!!

Dit willen wij aankomende zondag natuurlijk nogmaals bewijzen en het feestje met jullie vieren bij onze thuiswedstrijd tegen ZPB. We willen jullie dan ook allemaal vragen voor support, gezelligheid en hele harde aanmoediging voor aankomende zondag om 18:25 in de Wasbeek! We hopen jullie allemaal te zien, tot zondag!

Britt

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.