Sassenheim Dames 1 – Katwijk Dames 2

Afgelopen zaterdag werd niet zomaar een wedstrijd gespeeld. Het was namelijk dé wedstrijd van de avond! De Dames 1 van  Sassenheim speelden tegen de Dames 2 van Katwijk. Eerder op de avond van het gezellige thuisweekend verloren de B-meisjes van Katwijk. Dus, revanche! Deze moeten we winnen! En gelukkig lukte de Dames 1 van sassenheim dit! 

Patricia kon helaas niet meedoen aan de wedstrijd maar leverde een goede bijdrage als assistent-coach. Zo kon zij de fanatieke coach van de Dames 1, Jelle, die altijd vol adrenaline zit, een beetje onder bedwang houden tijdens de tegenslagen maar zeker ook de hoogtepunten van de wedstrijd. Om met een volledig team tegen Katwijk te spelen waren daar Isa en Lynn. Zij waren bereid om de pittige pot tegen de Katwijkers aan te gaan.

Na de zeer korte maar krachtige voorbespreking die wel 2 minuten lang duurde wisten de dames wat hun te doen stond: winnen door middel van een dynamisch spelletje. Dus, blijven zwemmen! Hiervoor moesten de spiertjes goed warm worden. Oftewel, een goede warming up waaronder een paar sprintjes. Hierna konden de dames het water in. Na het inzwemmen en inpassen kon de wedstrijd echt beginnen!

In de 1e periode nam Sassenheim de leiding door het prachtige doelpunt van Rianne, 1-0. Maar daar kwam Quinta, voormalig sassenheim speelster, die de 1-1 scoorde. Maaike en Kim accepteerden dit niet en scoorden beide waardoor de 1e periode eindigde met 3-1. In de 2e periode scoorde Katwijk weer, 3-2. Toen scoorde Lynn, 4-2. In de 3e periode volgden de Katwijkers weer, 4-3. De stand verschilde maar één puntje en er was nog maar een periode te gaan. Een spannende pot was het dus zeker! Isa had geen zin in die spanning en scoorde, 5-3. Katwijk werd moe maar Zv Sassenheim was nog niet klaar met scoren. In de 4e periode scoorde Lynn de 6-3 en later in de 4e periode scoorde Nina, 7-3. 

De wedstrijd eindigde met een mooie uitslag, 7-3, en het doel was bereikt. De dames gingen vrolijk naar huis met 3 punten op zak.
 
Lynn

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  SpelerDoelpunten
  1.Rianne Hofland4
  2.Mirjam Pauw3
  3.Geert Lambers3

  SpelerUitsluitingen
  1.Laura Oostdam3
  2.Ivo Kragt3
  3.Luc van Nobelen2

  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  Teautemreauf:                        dertag septizzle

  Filmavond:                              19 okteauber

  Knutselochtend/middag:     2k19

  Galaaaaaaa:                             21 december

  Zomerkamp:                      17 t/m 24 augustus 2k19

 • Vind ons op Facebook!