Sassenheim Dames 1 – Katwijk Dames 2

19 oktober 20180
Afgelopen zaterdag werd niet zomaar een wedstrijd gespeeld. Het was namelijk dé wedstrijd van de avond! De Dames 1 van  Sassenheim speelden tegen de Dames 2 van Katwijk. Eerder op de avond van het gezellige thuisweekend verloren de B-meisjes van Katwijk. Dus, revanche! Deze moeten we winnen! En gelukkig lukte de Dames 1 van sassenheim dit!
Patricia kon helaas niet meedoen aan de wedstrijd maar leverde een goede bijdrage als assistent-coach. Zo kon zij de fanatieke coach van de Dames 1, Jelle, die altijd vol adrenaline zit, een beetje onder bedwang houden tijdens de tegenslagen maar zeker ook de hoogtepunten van de wedstrijd. Om met een volledig team tegen Katwijk te spelen waren daar Isa en Lynn. Zij waren bereid om de pittige pot tegen de Katwijkers aan te gaan.
Na de zeer korte maar krachtige voorbespreking die wel 2 minuten lang duurde wisten de dames wat hun te doen stond: winnen door middel van een dynamisch spelletje. Dus, blijven zwemmen! Hiervoor moesten de spiertjes goed warm worden. Oftewel, een goede warming up waaronder een paar sprintjes. Hierna konden de dames het water in. Na het inzwemmen en inpassen kon de wedstrijd echt beginnen!

In de 1e periode nam Sassenheim de leiding door het prachtige doelpunt van Rianne, 1-0. Maar daar kwam Quinta, voormalig sassenheim speelster, die de 1-1 scoorde. Maaike en Kim accepteerden dit niet en scoorden beide waardoor de 1e periode eindigde met 3-1. In de 2e periode scoorde Katwijk weer, 3-2. Toen scoorde Lynn, 4-2. In de 3e periode volgden de Katwijkers weer, 4-3. De stand verschilde maar één puntje en er was nog maar een periode te gaan. Een spannende pot was het dus zeker! Isa had geen zin in die spanning en scoorde, 5-3. Katwijk werd moe maar Zv Sassenheim was nog niet klaar met scoren. In de 4e periode scoorde Lynn de 6-3 en later in de 4e periode scoorde Nina, 7-3.
De wedstrijd eindigde met een mooie uitslag, 7-3, en het doel was bereikt. De dames gingen vrolijk naar huis met 3 punten op zak.
Lynn

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.