ZVSS Dames 2 – Sassenheim Dames 1

25 september 20180

Hallo allemaal,
Het seizoen is weer van start gegaan en wij als dames 1 zijn er helemaal klaar voor. Om te beginnen zal ik jullie even voorstellen aan het team van dit seizoen.
1 Britt: That’s me, de trotse keepster van het team.
2. Naomi: Door Naomi laten we ons verassen, de ballen van Naomi kunnen soms op een verrassende wijze in het doel komen.
3. Nina: De sprintster van het team. Pas maar op want Nina ligt zo weer vrij.
5. Maaike: Ondertussen al weer een aardige tijd vaste kracht van dames 1 en dat is niet zonder reden, dus zet je schrap voor Maaike.
6. Yvonne: Onze nieuwe aanvoerster en een talent in het water.
7. Kim: Een echte doorzetster, Kim strijd voor de bal tot de laatste seconde.
8. Mieke: Ook wel het kanonskogel, voor de harde ballen moet je bij Mieke zijn.

10. Nadieh: De waterdrager. Gelukkig is ze in waterpolo een stuk beter, want die waterdrager is op 1 of andere manier niet altijd aanwezig 😉.
12. Patricia: Voor een beetje humor moet je bij Patricia zijn, zij houdt de moed er wel in tijdens de wedstrijden.
13. Rianne: Inzet voor 10. Rianne is iemand die zich voor de volle 100% inzet, zonder rood hoofd komt Rian niet het water uit.
(Isa en Lynn: Afkomstig uit de B-meiden. Deze meiden zullen jullie vaker gaan zien, want dit zijn onze vaste invallers!)
Natuurlijk niet te vergeten, onze nieuwe coach Jelle. Na een jaartje ervaring te hebben opgedaan, aan een nieuwe uitdaging begonnen. Een enthousiaste coach met veel inzet.
Dan schakelen we nu over naar de wedstrijd van afgelopen zaterdag. Vol spanning gingen we op weg naar Vlaardingen. Tijdens het inzwemmen ging de muziek luid aan, we hadden er zin in.
Na het opzwemmen was Sassem aan de bal en kon de wedstrijd beginnen. Helaas was het Vlaardingen die het eerste doelpunt maakte. Niet veel later zag Yvonne haar kans en wist het 1-1 te maken. Hier eindigden we dan ook het eerste partje mee. In de 2e periode was het Nina die de bal in het doel wist te krijgen, 1-2. Hier was Vlaardingen het niet mee eens en maakte ook hun 2e doelpunt. Het was opnieuw Nina die hierna een doelpunt maakte. Dit keer met een mega lobje, maar de bal zat er zeker in, 2-3 voor Sassenheim. Met deze stand gingen we de derde periode in. Deze begon iets minder en dat zorgde voor de 3-3. Na een dubbele time-out van Sassenheim, lukte het ons niet om te scoren. Dat betekende dat we met een gelijke stand het laatste partje in gingen. Het was opnieuw Vlaardingen die wisten te scoren. De druk bij Sassem was hoog, waardoor we ook onze strafworp miste. Maar daar kwam onze engel Nina weer en bracht de wedstrijd tot een mooi einde met 4-4. Helaas geen winst, maar wel het eerste punt te pakken. Volgende week spelen we ons eerste thuiswedstrijd en staat Dordrecht op de planning. Komen jullie ons aanmoedigen?
Britt

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.