Eerste zwemwedstrijd niet startvergunninghouders 23-09-2018

25 september 20180

De eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen van deze zwemmeerkamp werd in Bergschenhoek georganiseerd. Een kleine maar enthousiaste groep zwemmers reisden, onder leiding van Mark, naar het zwembad.
Er is gezwommen tegen zwemmers van ZV Noordwijkerhout, ZVL-1886 uit Leiden en de Watervogels uit Bergschenhoek (de organisator). Tijdens zo’n eerste wedstrijd is het weer spannend hoe de tijden uitpakken. Het gaat er natuurlijk om dat er netjes wordt gezwommen, daarnaast is het van belang een persoonlijk record te zwemmen. En natuurlijk is het dan mooi als daarmee ook een medaille wordt gewonnen. Er zijn, door de 4 zwemmers, maar liefst 7 medailles behaald, een prachtig resultaat. Collin (2012), de jongste, behaalde een 1e en een 2e plaats. Sam en Esmee (2010) behaalden resp. een 2e en een 4e plaats op de 50 meter schoolslag en een 3e en een 2e plaats op de 50 meter vrije slag.
Voor Amber waren er 2 zilveren medailles op de 50 meter schoolslag en vrije slag.
Gefeliciteerd met de mooie prestaties !
Tijdens de Clubkampioenschappen (10 en 12 december a.s.) is er weer een mogelijkheid om de tijden te verbeteren. De volgende recreantenwedstrijd is op zondag 10 februari a.s., in zwembad Wasbeek.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.