Uitslagen LAC wedstrijd 25-02-2018

27 februari 20180

Afgelopen zondag deden drie bikkels van onze vereniging mee aan een LAC wedstrijd in Leiden. Wesley, Sanne en Claudia zwommen alle drie de 1500 meter vrije slag. Claudia werd in eerste instantie uitgenodigd voor de 800 meter vrije slag. Toen duidelijk dat voor haar leeftijd (12 jaar!) ook de 1500 meter op het programma stond zei ze niet af maar wilde ze gewoon die 1500 meter doen. Goed volgehouden Claudia! Ook Wesley en Sanne, ervaren LAC zwemmers hebben weer flink hun best gedaan! In de bijlage de uitslagen:
Uitslagen LAC wedstrijd 25-02-2018

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.