Sassenheim dames 1 – NieMo-van Vliet dames 1

Zaterdag 17 februari was het weer zover. We mochten weer een potje knallen in ons eigen zwembad. We hadden Evi voor de aanmoediging (pupil van de week) en Elise op het doel. Kim was ook weer van de partij, net zoals Isa. Moest goed komen toch? Na de voorbespreking en het inzwaaien waren we er weer klaar voor. Een moeilijke tegenstander zou het worden, dat wisten we. Vorige keer hebben we verloren. De wedstrijd had geen goede herinneringen achter gelaten. We moesten dus veel zwemmen, zodat we niet gepakt konden worden. Na het inzwemmen konden we knallend beginnen aan de wedstrijd. In de 1e periode zwom Rianne en kreeg heel mooi de bal van Yvonne aangegeven. Ze sprong hoog het water uit en sloeg de bal het doel in (1-0). In de 2e periode bleef het nog steeds 1-0 voor Sassenheim. Spannend… De 3e periode moesten we wel nog even gaan scoren. Dat deed onze invaller Kim dan ook maar. Ze zwom keihard in en bam 2-0 voor Sassenheim. Vlak daarna schoot Fleur de bal in het doel. En ongeveer een minuut daarna kregen we een 5 meter mee. Mieke ramde de bal in het net (4-0). Daarna scoorde NieMo in de 3e en 4e periode (4-2). Winnen zouden ze niet, dacht Sassem. Rianne ramde al snel 2 ballen in het net tijdens de vierde periode (6-2). En op de laatste 3 seconden van de wedstrijd deed Mieke dat ook. Uiteindelijk hebben we met 7-2 gewonnen. Het was een zware wedstrijd met veel geknok, maar we hebben het weer voor elkaar gekregen. Alle dames bedankt voor het invallen! Iedereen heeft geknokt in het water en een goede wedstrijd gespeeld. Op naar volgende week! Dank ook aan Evi! Wij vonden het leuk dat ze onze pupil van de week was!

Naomi

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  SpelerDoelpunten
  1.Rianne Hofland4
  2.Geert Lambers3
  3.Pieter Elstgeest3

  SpelerUitsluitingen
  1.Laura Oostdam3
  2.Ivo Kragt3
  3.Luc van Nobelen2

  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  30 juni: Slotfeest

  Zomerkamp 2018:  11 t/m 18 aug

 • Vind ons op Facebook!