Katwijk dames 2 – Sassenheim dames 1

Zaterdag moesten we tegen bekend oud Sassem speler Kiki en snelle Sassemse zwemmer Quinta, welke beide bij Katwijk dames 2 spelen. De tweede wedstrijd van dit seizoen hadden we in onze eigen bad van hun gewonnen. Echter Katwijk is altijd een lastige ploeg. Zeker in hun erg brede zwembad. Altijd lastig om de afstanden in te schatten. Onze tactiek voor deze wedstrijd was volle press! Mieke begon de wedstrijd met ons eerste doelpunt. Al snel volgde Katwijk en stond het 1-1. Bart pakte in het eerste partje na 3,5 minuut alweer een gele kaart. Hoe doet hij dat toch..? We kunnen maandag weer taart verwachten! Het eerste partje eindigde in een 3-2 voor Katwijk. Tijdens het tweede partje liepen ze erg uit naar een 7-3.. Tijdens het derde partje herpakten we ons en speelden we echt een goede press, waar we tijdens de eerste helft van de wedstrijd nog even aan moesten wennen. Het derde partje kwam Nina los en zwom twee keer voor haar mannetje naar het doel toe. Hoppa twee doelpunten er in waardoor het 7-6 eindigde. Helaas konden we in het laatste partje niet de winst pakken. Volgens onze coach hebben we een goede wedstrijd gespeeld! Zij waren net iets beter waardoor we 8-7 verloren. We staan nu op een mooie vierde plek in de competitie. Volgende week spelen we tegen oud Sassem keeper Tilly tegen Aquadraat om 18.45 in ons eigen zwembadje!

Maaike

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  SpelerDoelpunten
  1.Rianne Hofland4
  2.Geert Lambers3
  3.Pieter Elstgeest3

  SpelerUitsluitingen
  1.Laura Oostdam3
  2.Ivo Kragt3
  3.Luc van Nobelen2

  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  30 juni: Slotfeest

  Zomerkamp 2018:  11 t/m 18 aug

 • Vind ons op Facebook!