Uitslagen en verslag D-competitie 04-02-2018

6 februari 2018 door

Zondag 4 februari ’18 was het alweer tijd voor een derde competitiewedstrijd. Heerlijk lekker dicht bij huis in zwembad de Wasbeek. Alle zwemmers waren er dus we konden beginnen. Nog even wachten op de jury en de klokkers, zonder hen is geen wedstrijd mogelijk!! De eerste start was een estafette 4x 100 wissel waarbij de heren flink samen werkten en er een mooie wedstrijd van maakten. Ze waren de snelste!! De dames senioren 2 en later mochten daarna in de 4x 100 vrijeslag aan de slag, met invaller Estèl en goede overnames brachten ze het tot een derde plaats, ze zwommen 2 sec sneller dan de ingeschreven tijd, volgens Nina betekende dat ze wel 7 sec sneller hadden gezwommen met elkaar! Top dames. De jongste onder de zwemmers begonnen met de individuele nummers. Alle Sassenheimers streden met elkaar. De kop was eraf. Er was een enthousiaste sfeer en het was mooi om te merken dat de motivatie groot was om het getrainde ook in de wedstrijd te laten zien. Vaak gaf dat een hele mooie uitvoering van de slag en het is verrassend hoeveel persoonlijk records er zijn gesneuveld. De tips die we na de gestreden race’s gaven, zagen we zo mogelijk terug en toegepast. Top om zo te mogen coachen. Ook viel op dat de keerpunten nog de nodige aandacht in de trainingen mogen hebben, dus bereid je maar voor op de komende training met aandacht voor de keerpunten. We staan nu vierde in de D-competitie, een mooie plek. Op naar de volgende competitiewedstrijd om deze plek te behouden of zouden we ons kunnen opwerken naar een derde positie?

Bernadette

Uitslagen D-competitie deel 3 04-02-2018

Reacties

Wees vrij om een reactie achter te laten...
wil je een foto tonen bij je reactie? Maak een account aan op gravatar!

 • Erkend leerbedrijf

 • Professionele zwembrillen kopen

  Zwembrilletjes.eu Kortingscode: ZVSASSE5
 • Sponsor de vereniging met je aankoop

 • Hall of fame wk 16

  SpelerDoelpunten
  1.Rianne Hofland4
  2.Geert Lambers3
  3.Pieter Elstgeest3

  SpelerUitsluitingen
  1.Laura Oostdam3
  2.Ivo Kragt3
  3.Luc van Nobelen2

  Bezoek de Hall of Fame
 • Aankomende waterpolo wedstrijden

 • Zwemtijden online!

  Benieuwd naar je persoonlijke zwemtijden?
 • Jeugdcommissie Kalender

  30 juni: Slotfeest

  Zomerkamp 2018:  11 t/m 18 aug

 • Vind ons op Facebook!