Uitslagen en verslag D-competitie 04-02-2018

6 februari 20180

Zondag 4 februari ’18 was het alweer tijd voor een derde competitiewedstrijd. Heerlijk lekker dicht bij huis in zwembad de Wasbeek. Alle zwemmers waren er dus we konden beginnen. Nog even wachten op de jury en de klokkers, zonder hen is geen wedstrijd mogelijk!! De eerste start was een estafette 4x 100 wissel waarbij de heren flink samen werkten en er een mooie wedstrijd van maakten. Ze waren de snelste!! De dames senioren 2 en later mochten daarna in de 4x 100 vrijeslag aan de slag, met invaller Estèl en goede overnames brachten ze het tot een derde plaats, ze zwommen 2 sec sneller dan de ingeschreven tijd, volgens Nina betekende dat ze wel 7 sec sneller hadden gezwommen met elkaar! Top dames. De jongste onder de zwemmers begonnen met de individuele nummers. Alle Sassenheimers streden met elkaar. De kop was eraf. Er was een enthousiaste sfeer en het was mooi om te merken dat de motivatie groot was om het getrainde ook in de wedstrijd te laten zien. Vaak gaf dat een hele mooie uitvoering van de slag en het is verrassend hoeveel persoonlijk records er zijn gesneuveld. De tips die we na de gestreden race’s gaven, zagen we zo mogelijk terug en toegepast. Top om zo te mogen coachen. Ook viel op dat de keerpunten nog de nodige aandacht in de trainingen mogen hebben, dus bereid je maar voor op de komende training met aandacht voor de keerpunten. We staan nu vierde in de D-competitie, een mooie plek. Op naar de volgende competitiewedstrijd om deze plek te behouden of zouden we ons kunnen opwerken naar een derde positie?
Bernadette
Uitslagen D-competitie deel 3 04-02-2018

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.