Hulp gevraagd bij stichting de Zevensprong

11 juli 20170

Stichting De Zevensprong organiseert vrijetijd activiteiten voor mensen (kinderen en volwassenen) met een beperking, in de Bollenstreek. Eén van de activiteiten betreft het zwemmen, dat zowel in Noordwijkerhout (woensdagavond), Lisse (zaterdagmiddag) als Noordwijk (zaterdagochtend) wordt georganiseerd. Hierbij gaat het enerzijds om “vrij zwemmen”, anderzijds om leszwemmen. De activiteiten worden volledig door vrijwilligers vorm gegeven, sinds ruim 45 jaar.
Het leszwemmen in Noordwijk, circa 30 kinderen in de leeftijd van 5 – 15 jaar met een beperking, wordt echter bedreigd in het voortbestaan. Het aantal vrijwilligers dat kan lesgeven volgens het zwem-ABC is teruggelopen tot één en dat is volstrekt onvoldoende voor het aantal kinderen, maar ook omdat de kinderen extra begeleiding nodig hebben.
Het betreft de zaterdagochtend, van 09:00 – 11:00 uur, wekelijks van september t/m juni.
Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen? Neem dan contact op met stichting de Zevensprong!

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WIL JE OOK BIJ ONS KOMEN ZWEMMEN?

ZWEMVERENIGINGSASSENHEIM

Wij zijn een gezellige vereniging, waarin zwemmen en waterpolo hecht met elkaar verbonden is.